Autosloperij met sleepdienst functie in Amsterdam e.o.

Als autosloperij zijn wij geen sleepdienst, maar toch kunt u ons hier wel voor inschakelen binnen een straal van 35 km rondom Haarlem. Onze kenmerkende service is dat wij heel ad hoc kunnen reageren op uw ‘nood oproep’. Bent u gestrand met uw auto in Amsterdam, Haarlem, Zaandam of Hoofddorp bijvoorbeeld, dan kunt u onze sloperij inschakelen om uw auto voor u weg te slepen naar onze sloperij.

Kosteloos en snel je sloopauto laten ophalen

Het komt maar al te vaak voor dat een automobilist in een oude wagen rijdt die eigenlijk klaar is voor ‘de sloop’. Logisch dat men nog zoveel mogelijk probeert te rijden in een dergelijke auto om “er uit te halen wat er nog in zit”. Maar wat als je dan ineens stil staat met deze verkapte sloopauto in de omgeving van Amsterdam. In dergelijke gevallen kan men een beroep doen op onze autosloperij en dit is tevens wat ons onderscheidt van vele sloperijen in de omgeving. Wij zorgen voor een snelle ophaal service, we zijn altijd binnen maximaal enkele uren ter plekke voor de verkoop van een auto!

Veilig zaken doen

Wij zijn een officiële autosloperij en gevestigd tegen Haarlem in de plaats Vijfhuizen. Wij zijn aangesloten bij de RDW en daarnaast bij branchevereniging STIBA en bij ARN. U doet bij ons rechtstreeks zaken met de autosloperij, zonder tussenkomst van ’tussenpersonen’ die ook hun graantje willen meepikken. Komt onze chauffeur langs om een auto op te halen langs de weg bijvoorbeeld, dan zal de klant altijd direct het vrijwaringsbewijs ontvangen, evenals de telefonisch overeengekomen prijs voor de auto contant uitbetaald.

Occasions

Wij bieden ook vele occasions, altijd voorzien van een recente APK keuring. Bent u geïnteresseerd, bezoek dan binnen deze website ons occasionaanbod online! U kunt onze auto’s bezichtigen op onze locatie in Vijfhuizen, wij zijn hier tot 19.00u aanwezig.

Contact

Aarzel niet, maar neem gewoon vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u van extra informatie voorzien. Tevens ontvangt u een vrijblijvend bod op uw auto.

 Telefonisch contact? Bel 0657 1827 92

Onze autosloperij staat tot 21.00u ’s avonds voor u klaar, van maandag t/m zaterdag in Amsterdam en omgeving.