Autosloperij, van Amsterdam tot Zoetermeer

Onze autosloperij is centraal gelegen tussen Amsterdam & Haarlem. Vanuit hier halen wij al ruim 20 jaar sloopauto’s en schadeauto’s op door de hele regio. Ons werkgebied is voornamelijk Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaandam. Wij behoren tot de grootste autosloperijen van Amsterdam e.o. en daar zijn wij best trots op!

Goede prijs voor sloopauto

Onze klanten mogen van ons altijd een goede en eerlijke prijs verwachten voor een sloopauto of schadeauto. Wij kijken hierbij naar de dagwaarde: aan de hand van het bouwjaar van de auto, merk & type auto, kilometerstand en conditie van de auto komen wij tot een prijs. Het is zo dat echt iedere auto nog wat oplevert voor de klant. Het kan zo zijn dat het APK keuringsbewijs is verlopen, of dat een auto gedeeltelijk gestript is; dit vormt geen enkel obstakel om de auto op te kopen voor onze sloperij.

Gratis ophalen sloopauto

Ons werkgebied strekt zich uit van Amsterdam, Haarlem, Zoetermeer tot Rotterdam en Utrecht. Wij komen dagelijks gratis binnen deze regionen sloopauto’s en schadeauto’s ophalen. Voor iedere klant halen wij gratis de sloopauto/ schadeauto op. Onze chauffeur zal dus ter plekke met u de verkoop afhandelen en u uitbetalen en een vrijwaringsbewijs afgeven.

Officiële autosloperij

Wij zijn aangesloten bij de RDW. Hierdoor mag u van ons verwachten dat u direct een vrijwaringsbewijs van ons overhandigt krijgt en dat uw auto gelijk wordt afgemeld bij de RDW door ons. Daarnaast zijn wij lid van branchevereniging STIBA en zijn wij aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland).

Wat gebeurt er met uw auto

Uw auto wordt vakkundig ontmanteld en gedemonteerd. In het geval van schadeauto’s kan het voorkomen dat wij de auto in onze garage weten op te knappen en aanbieden voor lokale verkoop of voor export doeleinden. Want een auto kan in Nederland niets meer waard zijn; in andere delen van de wereld kan een auto nog wel waardevol zijn. Zo zijn vooral Japanse en Duitse auto’s nog erg populair buiten Europa.