Autosloperijen in slechte economische tijden

Niet alleen de woningmarkt en de bouwsector zijn keihard getroffen door de economische malaise sinds 2008, ook menig autosloperij heeft zijn deuren moeten sluiten. Hoe komt dat?

Autosloperij in slechte tijden

Jaarlijks worden er circa 300.000 sloopauto’s aangeboden aan autosloperijen/ autodemontagebedrijven in Nederland. Dat aantal is de afgelopen jaren teruggelopen doordat de consument simpelweg langer in z’n auto rijdt. In de gouden jaren 90, waarin vele lease auto’s werden aangeboden aan werknemers, deed een werknemer al snel z’n oudere auto weg, of bracht deze naar de sloperij. Tijden zijn veranderd en lease auto’s worden niet meer toegezegd om nieuwe werknemers binnen te halen en te binden aan een bedrijf. Deze tendens heeft menig autosloperij de das omgedaan. Vooral kleinere autosloperij hebben het niet gered de afgelopen jaren, zoals beginnende autosloperijen, of kleinschalige lokale sloperijen.

Overigens geldt dat niet alleen voor kleine sloperijen, maar ook vele merk dealers hebben hun bedrijf failliet zien gaan door de barre economische tijden. De gehele autobranche is getroffen en dat sijpelt door van dealer tot sloperij.

Effect op onze autosloperij

Wonderbaarlijk genoeg is binnen onze autosloperij de toevoer van autowrakken/ schadeauto’s/ sloopauto’s en occasions op peil gebleven sinds 2008. Hier hebben wij dan wel alles voor uit de kast gehaald, zoals veel adverteren en onze gratis diensten onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Wat natuurlijk ook meewerkt is onze jarenlange ervaring; doordat onze autosloperij inmiddels al ruim 20 jaar gevestigd is nabij Amsterdam, kennen wij het klappen van de zweep en hebben wij hierdoor het hoofd boven water kunnen houden.

Onze diensten

Misschien bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen: Wilt u uw sloopauto/ oude auto verkopen en hier een aantrekkelijke prijs voor ontvangen, dan belt u ons. Of u vult ons contact formulier in. Wij kunnen onze klanten altijd na het doornemen van de autogegevens een prijs bieden voor de auto. Onze kracht is dat wij de auto gratis in heel Amsterdam en Haarlem tot aan Rotterdam toe, komen ophalen met onze oplader. De klant is dus niet onderworpen aan zelf met de auto moeten reizen naar een sloperij. Onze chauffeur betaalt hier op de klant meteen het afgesproken bedrag uit en overhandigt het vrijwaringsbewijs. Dit realiseren wij binnen 1 dag!

En dat is nu precies onze kracht:

  • Een snelle service
  • Een goed bedrag voor een auto bieden
  • Direct ophalen, uitbetalen en vrijwaringsbewijs overhandigen

Direct contact met onze autosloperij?

BEL 0657 18 27 92