Autotoppers! De meest verkochte auto’s van 2013

In Nederland staat Volkswagen nog steeds op nummer 1 en op nummer 2 als het gaat om best verkochte automerken van Nederland in 2013. De eerste plaats is gereserveerd voor de Volkswagen Up! Met ruim 16.000 verkopen, opgevolgd door de immer razend populaire Volkswagen Golf, met ruim 14-en-een-half duizend verkopen, aldus de Bovag.

Op plek 3 vinden we de Ford Focus terug, opgevolgd door Renault Mégane op de 4e plaats en op plaats 5 de Volvo V40.

Volkswagen, betrouwbaar rijden

Een knappe prestatie van Volkswagen, hoewel deze resultaten ook weer niet heel verrassend te noemen zijn, Volkswagen bivakkeert immers al jaren in Nederland boven aan de lijsten. Dit geldt overigens niet alleen voor Nederland, zelfs in Japan werd de Volkswagen Golf als auto van het jaar verkozen!

Binnen ons autosloopbedrijf en onze autohandel is de toevoer van Volkswagen ook al jaren en dagen het hoogste; logisch natuurlijk met zoveel Golfjes op de weg. De Volkswagen is gewoon uitermate betrouwbaar rijden en gaat jarenlang mee. Enige nadeel wat de Golf heeft, naar ons idee, is het rammelen van de auto.

Volkswagen occasion kopen

Binnen ons tweedehands auto aanbod is Volkswagen ruim vertegenwoordigd. Wij kopen Volkswagens in en knappen deze compleet op, hierna ondergaat de auto o.a. een APK keuring. Onze Volkswagens zijn dus altijd recentelijk APK gekeurd. Wilt u een betrouwbare Volkswagen kopen en de keuze hebben uit meerdere soorten, dan kunt u gewoon online ons aanbod alvast bekijken! Het voordeel met een aankoop bij een erkende autohandel als de onze is dat wij onze ingekochte auto’s grondig opknappen waar nodig en hiervoor alle middelen beschikbaar hebben, in tegenstelling tot de aankoop van een particulier, op Marktplaats websites.

Gratis ‘nazorg’ indien nodig

Het kan gebeuren dat wanneer een tweedehands auto gekocht is, er onvoorziene ongemakken zich voordoen, zoals een lampje wat ineens gaat branden om onduidelijke redenen, of er blijkt ineens iets anders aan de hand te zijn, wat in eerste instantie niet aan de orde was. U hoort ineens een ‘vreemd geluid’ o.i.d. Het kan altijd gebeuren bij iedere occasion transactie, zowel bij de autohandel als op Marktplaats websites. In dergelijke gevallen kunt u bij ons altijd even langskomen het eerst half jaar na aankoop van uw occasion. Wij helpen u graag en gratis verder wanneer zich ineens een bijzonderheid voordoet, wat wij binnen een uur voor u kunnen verhelpen bijvoorbeeld. Dit geldt overigens niet op grote onverwachte reparaties.

Auto verkopen

Motor kapot? Ernstige schade gehad? Verroeste carrosserie? Het kan allemaal voorkomen en is bijzonder vervelend als dit zich onverwachts aandient. Binnen heel Nederland kopen wij auto’s op en halen deze 6 dagen per week gratis voor u op. Wij kunnen u vooraf een bod uitbrengen op uw auto (aan de hand van de auto gegevens) het kan ook zijn dat de schade ter plekke op wordt genomen en u aldaar een bod wordt uitgebracht.

U kunt vrijblijvend online ons beste bod vragen op uw auto.

 

Direct telefonisch contact?

BEL 0657 182792

Wij zijn aangesloten bij: RDW | STIBA | ARN | WIE ZIJN WIJ? KLIK HIER

Dagwaarde auto