Jouw eigen tweedehands Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf, een auto die al tientallen jaren niet uit het straatbeeld is weg te denken. De iconische auto is sportief en geliefd onder alle autolief hebbers. Hierdoor zijn er ook veel tweedehands Volkswagen Golf in omloop. De Duitse auto is in verschillende modellen beschikbaar. 

Verschillende modellen

Zo is er een 3- of een 5-deurs hatchback of stationwagen. Maar zijn er ook cabriolet en een SUV. Tevens is hij beschikbaar met voorwielaandrijving of achterwielaandrijving. De golf rijdt op verschilden brandstoffen:

  • Diesel – TDI
  • Benzine – TSI
  • Plugin-Hybrid Electric Vehicle – GTE
  • Elektrisch – e-Golf
  • Aardgas – TGI Bluemotion

Wilt u meer informatie of kijken of er een tweedehands Volkswagen Golf voor u beschikbaar is? Kijk dan even hier

Tweedehands Volkswagen Golf domineert de markt

Op de tweedehands markt is de Volkswagen Golf de bekendste auto. De occasion is hier al te vinden sinds 1974. Tot op de dag van vandaag is dit nog niet veranderd. Een tweedehands Volkswagen Golf is al vanaf een paar honderd of een paar duizend euro te koop en door de vele modellen is er altijd wel een Volkswagen Golf die bij u past. Bekijk deze video voor een review van de Volkswagen Golf.

De beste Tweedehands Volkswagen Golf

De golf is onlangs aangekomen bij de zevende generatie. Dit betekent dat ze zuiniger, steviger, lichter en duurzamer zijn geworden dan de voorgangers. Ook is er een Golf die zich richt op prestaties en dan met name de snelheid. Dit is de Golf GTI. Er zit hier een zwaardere motor in die voor een stuk meer pk zorgt. Deze GTI heeft een topsnelheid van 250 km/h en zit binnen de 6.5 seconden aan de 100 km/h. Mocht dit niet snel genoeg voor u zijn dan is er nog een andere tweedehands Volkswagen Golf: de Golf R. De Golf R zit ruim 1 seconde sneller aan de 100 km/h dan de GTI

 Klik snel hier voor de beste tweedehands golf!