Loop of sloopauto

Bent u in het bezit van een Loop of Sloopauto, of wilt u juist een ‘Loop of Sloopauto’ kopen? In beide gevallen bent u bij onze autosloperij aan het juiste adres!

De crisis heeft ook in de Autohandel toegeslagen

In grotere steden, zoals Rotterdam, Amsterdam, maar ook plaatsen als Zoetermeer, Amersfoort en Spijkenisse worden de afgelopen jaren steeds minder sloopauto’s aangeboden aan autodemontagebedrijven. Men rijdt langer in de eigen auto, laat deze vaker opknappen etc. om de investering in een andere auto zo lang mogelijk uit te stellen. Gevolg hiervan is dat sowieso tweedehands auto’s langer te koop blijven staan. Op vraag-en-aanbod websites (zoals Marktplaats), worden vooral grotere auto’s de dupe van deze marktsituatie; zij blijven vaak geruime tijd te koop staan, zonder een noemenswaardig bod te ontvangen. Uiteindelijk komen deze auto’s dan alsnog vaak terecht op de autosloperij, waar de eigenaar dan toch vaak nog een redelijke goede vergoeding mag verwachten voor de auto.

Zo bieden wij u altijd een royale vergoeding voor uw schade- of sloopauto

En direct een vrijwaringsbewijs

We halen uw sloopauto gratis op van huis!

 

BEL 0657 18 27 92

 

Is uw auto een zgn. Loop of Sloopauto? Natuurlijk kunt u deze op Marktplaats te koop aanbieden. Lukt het u deze niet te verkopen, bel ons dan: wij bieden standaard een ruime vergoeding voor uw auto. Zonder gedoe en direct contanten in uw hand. Natuurlijk ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs; wij zijn RDW erkend.

U zoekt een Loop of Sloopauto

Ook in dat geval kunnen wij u goed van dienst zijn. Als autosloperij bieden wij een ruim aanbod aan zeer goedkope occasions. Bij een gewone autodealer betaalt u vaak de hoofdprijs voor een tweedehandsauto: bij onze sloperij is dit het tegenovergestelde. Ons aanbod aan goedkope occasions is ruim: dagelijks tot wel 200 occasions én … goedkoop!

Onze prijzen voor een goede occasion, stuk voor stuk in het bezit van een recente APK keuring, variëren tussen enkele honderden euro’s tot maximaal € 3000,=. Wilt u snel over een occasion beschikken, bezoek dan direct ons aanbod!

Klik hier voor ons aanbod

 

BEL 0657 18 27 92

 

Wij zijn 6 dagen per week geopend, ook buiten kantooruren