Parkeren bij Eindhoven

Ik heb al een aantal keren gevlogen vanaf Eindhoven Airport. Iedere keer werd ik gebracht en gehaald. Erg luxe natuurlijk. De laatste keer was dat helaas niet mogelijk en moest ik zoek naar een alternatief. Dit werd de auto.

In het begin was ik een beetje huiverig om met de auto naar het vliegveld te komen en hem daar te moeten parkeren. Vooral omdat je soms schrikbarend hoge prijzen moet betalen om je auto acht dagen kwijt te kunnen. Je snapt, daar had ik niet zoveel zin.

Maar goed, de auto moest het wel worden dus ik ben toen gaan zoeken naar een goedkope parkeeraanbieder. Nou, het parkeren bij vliegveld Eindhoven kan bij allerlei aanbieders. Even googlen gaf een heleboel hits. Tja en dan, zeg het maar. Ik wilde kwaliteit maar wel voor een schappelijke prijs.

Gelukkig kwam ik op www.parkerenbijeindhovenairport.nl terecht. Deze site vergelijkt alle parkeeraanbieders in de buurt van Eindhoven Airport met elkaar. Je kunt bijvoorbeeld aanvinken of je valet parking wil. Ook kun je selecteren op extra diensten zoals het wassen en stofzuigen van de auto. Nu had ik dit niet nodig, maar het is natuurlijk wel fijn als het bij een prijs inbegrepen zit.

Hoe dan ook. Via Parkerenbijeindhovenairport had ik snel een geschikte parkeeraanbieder gevonden. Ik heb met een veilig gevoel de auto bij hen geparkeerd en kon met een gerust hart op vakantie gaan.