Sloopauto Inkoop Amsterdam

Sloopauto of schadeauto te koop aanbieden in Amsterdam? Dan doet u er verstandig aan contact op te nemen met Sloopauto Inkoop Amsterdam!

  • De hoogste prijs voor uw sloopauto in Amsterdam!
  • Wij halen gratis uw sloopauto bij u voor de deur op!
  • Altijd direct cash in handen binnen enkele uren!
  • Vrijwaringsbewijs wordt direct afgegeven

BEL 0657 18 27 92

Sloopauto verkopen? Bel Sloopauto Inkoop Amsterdam!

Niets zo vervelend als wanneer uw auto er ineens mee ophoudt. Of deze nu vanwege ouderdom en slijtage naar een sloperij moet, of door blikschade of andere schade: u kunt altijd terecht bij onze autosloperij. Ook wanneer uw auto niet door een APK keuring is gekomen en de APK dus verlopen is, zijn wij geïnteresseerd om uw auto in te kopen.

Inkopen oude motorvoertuigen

Wij zijn ook geïnteresseerd in het opkopen van andere motorvoertuigen. Ook deze komen wij gewoon gratis bij u ophalen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van de volgende motorvoertuigen:

  • Bedrijfswagens
  • Campers
  • Caravans
  • Motor
  • Scooters

Indien u snel van uw oude motorvoertuig af wilt, neem dan direct contact met onze autosloperij op. Wij kunnen u telefonisch een bod uitbrengen op uw voertuig. Allereerst zullen wij de gegevens doornemen, zoals bouwjaar, merk, model, kilometerstand, kenteken nummer, conditie van het voertuig. Aan de hand van de ontvangen gegevens kunnen wij u een prijs bieden voor uw voertuig. Bent u tevreden met ons bod, dan kan er in principe meteen een afspraak gemaakt worden voor het ophalen van uw voertuig.

Laat gratis uw sloopauto ophalen door ons!

Het ophalen kost u geen geld. Wij komen gratis langs. Het bedrag wat wij telefonisch met u hebben afgesproken, zal door onze chauffeur aan u uitbetaald worden. Onze chauffeur zal met u dan verder ook niet ‘onderhandelen’ over de prijs, deze is immers al met u afgesproken. Tenzij uiteraard de conditie van de auto geheel anders is dan aangegeven, maar dat komt praktisch niet voor.

BEL 0657 18 27 92

Onze autosloperij bevindt zich even buiten Amsterdam. Ons werkterrein is van Amsterdam tot Zaandam, Haarlem, Alkmaar en Hoofddorp. Hier komen wij overal binnen enkele uren uw sloopauto/ schadeauto of ander voertuig ophalen. Zowel bij u thuis, als bij de garage of waar de auto zich ook bevindt.

Vrijwaringsbewijs

Wij zijn aangesloten bij de RDW, hierdoor zijn wij gemachtigd om u een vrijwaringsbewijs te overhandigen. U ontvangt het vrijwaringsbewijs van onze chauffeur tijdens het ophalen van het oude motorvoertuig.

Goede occasion te koop aanbieden

Wij halen niet alleen slechts zeer oude wrakken op, maar ook betere occasions kopen wij in. Naast autosloperij zijn wij ook een erkende autohandel. Wilt u dus uw auto snel verkopen, zonder het investeren van tijd en moeite om deze zelf te verkopen op Marktplaats bijvoorbeeld, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn zeer geïnteresseerd in elke occasion en bieden u een hoog bod op uw auto.

Meer informatie?

BEL 0657 18 27 92

Of neem bezoek onze contactpagina…Auto Inkoop Amsterdam