Sloopauto service Gouda

Wilt u uw sloopauto verkopen? De gemakkelijkste manier hiervoor is uiteindelijk deze te laten ophalen door een autosloperij. Wij zijn een RDW aangesloten autosloperij en halen binnen de hele randstad kosteloos uw sloopauto op, Gouda valt hier uiteraard ook onder

Hoge prijs sloopauto

Natuurlijk wilt u voor uw sloop- of schadeauto nog een mooie vergoeding ontvangen! Onze medewerkers staan u dan ook graag te woord; wanneer zij met u de autogegevens doornemen, kunnen zij aan de hand hiervan u een goed bod uitbrengen voor uw sloopauto. Is de prijs akkoord, dan komen wij binnen uiterlijk 24 uur de auto ophalen. U ontvangt dan meteen het vrijwaringsbewijs en de afgesproken prijs contant van onze chauffeur. Wij bieden hoge vergoedingen voor een sloopauto; zo kunt u tot wel € 500,= ontvangen voor uw sloopauto; afhankelijk van dagwaarde en conditie.

Sloopauto ophalen Gouda

Binnen het oude centrum van Gouda voeren wij regelmatig sloopauto’s af, maar ook in de omringende wijken van Gouda komen wij regelmatig sloopauto’s ophalen. In overleg met u kan dit ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds gebeuren.

Bel direct voor de beste prijs voor uw sloopauto!

BEL 0657 18 27 92

Wij zijn 6 dagen per week geopend – ook buiten kantooruren