Sloopauto verkoop

Sloopauto verkoop – meteen uw sloopauto verkopen aan de autosloperij – lees snel verder…

  1. Sloopauto verkopen tegen een hoge vergoeding

  2. Direct een vrijwaringsbewijs

  3. Contante snelle uitbetaling

Wilt u weten wat uw sloopauto waard is? 

 

BEL 0657 18 27 92

 

Wij heten u graag welkom bij onze Autosloperij: Als één van de grotere spelers in Nederland bieden wij een landelijke dekking voor sloopauto verkoop. Wij zijn altijd binnen 24 uur of eerder ter plekke.

Sloopauto verkoop: de voordelen op een rij:

  • Vooraf doen wij u een goed bod op uw sloopauto, zo weet u altijd waar u aan toe bent
  • Bij uw akkoord halen wij binnen uiterlijk 24 uur uw sloopauto op: dit kan overal zijn in Nederland
  • Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
  • Ook voor spoedgevallen/ in noodgevallen kunt u onze autosloperij bellen.
  • Is uw auto in beslag genomen doordat er een wielklem is geplaatst, dan kan het zijn dat de kosten van het verwijderen van de wielklem hoger zijn dan de waarde van uw auto; ook in dergelijke situaties kunt u onze sloperij direct bellen!
  • Wij zijn bij de RDW aangesloten – wij geven u direct een vrijwaringsbewijs af, melden uw sloopauto af en beëindigen de wegenbelasting.

 

BEL 0657 18 27 92

Neem direct contact met ons op voor een mooi bod op uw auto!

Besparen op de onderhoud van uw nieuwe auto, kan dat?

U heeft uw sloopauto verkocht en meteen een nieuwe gekocht? Dan wilt u het liefst zo min mogelijk kosten voor onderhoud, apk en reparaties. Het is onvermijdelijk dat uw auto te maken krijgt met onderhoud en reparaties. Echter, hoeft dit niet te beteken dat u overal de hoofdprijs voor moet betalen. Bij een garage als Philip+ in Schiedam (nabij Rotterdam) bent u aan het juiste adres. Dit betreft namelijk een doe-het-zelf-garage waarbij je zelf voordelig aan je auto kunt sleutelen.

Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel, je gaat naar de website van autobedrijf Philip+ en reserveert een van de beschikbare hefbruggen. Naar wens kunt ook een gereedschapswagen huren. Zelf de onderhoud van uw auto doen is al mogelijk vanaf € 10 per uur. Zelf-reparatie-garage Auto Philip+ voert ook apk keuringen uit. De medewerkers zijn namelijk gecertificeerd om keuringen te doen. Voor een benzineauto bedraagt de prijs voor een apk keuring € 19, terwijl de prijs van een apk keuring voor een dieselauto € 39 bedraagt (vanwege een verplichte roetmeting). Tevens kan er een grote of kleine beurt worden uitgevoerd vanaf een bedrag van € 60. Combineer je dit met een apk keuring dan krijgt u die laatste bovendien gratis. Tenslotte bent u bij een zelf-sleutel-garage aan het goede adres voor complexe reparaties, zoals een lekke uitlaat of een kapotte snaar. Neem hiervoor contact op met Philip+.