Tweedehands auto kopen: juist nu!

De markt voor de tweedehands auto’s verkoop loopt momenteel niet geheel op rolletjes; aangezien de verkoop van nieuwe auto’s de afgelopen jaren is gestagneerd, houdt dit in dat de toevoer van tweedehands auto’s ook minder is geworden; men rijdt immers langduriger rond in de eigen auto.

Waarom juist nu een tweedehands auto kopen?

De toevoer mag dan minder geworden zijn van tweedehands auto’s, maar ook de verkoop van de aangeleverde tweedehands auto’s stagneert al jaren evenals de verkoop van nieuwe auto’s. Dit betekent in de praktijk dat de consument juist nu een ruime keuze heeft uit goede tweedehands auto’s, tegen een vaak scherper tarief!

Ons aanbod van occasions

Binnen onze showroom treft u wekelijks ruim 200 goede occasions aan! En dat tegen zeer lage en “Marktplaats” concurrerende prijzen! Ook als tweedehands auto verkopers loopt de voorraad immers dagelijks op en doen wij zeer voordelig goede occasions van de hand.

U treft onze showroom nabij Amsterdam, in Vijfhuizen. Wij zijn prima bereikbaar en 6 dagen per week geopend tot 19.00u. Zo kunt ook na werktijd een kijkje komen nemen in de showroom.

Meer informatie?

Bezoek direct het occasion aanbod online.

Telefonisch contact?

BEL 0657 18 27 92