Tweedehands velgen kopen of verkopen?

Als mensen er aan denken om hun auto in onderdelen te verkopen in plaats van een volledige sloopauto, dan wordt vaak over het hoofd gezien dat velgen ook nog iets op kunnen leveren. Als er maar geen grote schade aan de velgen is, want dan is deze uiteraard niet meer geschikt voor een andere auto. Grote schade houdt in velgen die echt kapot zijn of die krom zijn. Een klein krasje als gebruikersschade is heel wat anders dan een hap uit de velg. Dit geldt uiteraard niet alleen voor Volkswagen’s maar voor ieder merk auto van Opel tot Peugeot.

Tweedehands velgen kopen

Ben je zelf op zoek naar 2 de hands velgen? Dan sta je er misschien verteld van dat er een levendige wereld in 2 de hands velgen is. Je hebt dan twee keuzes, je gaat via de particuliere route waarbij je op Marktplaats zoekt naar velgen voor jouw auto. Of je wilt wel het vertrouwen van een bedrijf die weet of de velgen geschikt zijn voor jouw auto. Dit laatste kan bijvoorbeeld bij Wheelpoint. Via hun website https://www.wheelpoint.nl/tweedehands-velgen kan je het aanbod aan 2 de hands velgen
bekijken en contact met ze opnemen. Via de Volkswagen pagina kan je overigens ook specifiek op zoek gaan naar VW velgen https://www.wheelpoint.nl/velgen voor/volkswagen.

Tweedehands velgen verkopen

Heb je zelf een auto die je wilt laten slopen? Of zit je erover na te denken wat je auto kan opleveren als je deze in onderdelen verkoopt? Dan kan je eigenlijk via dezelfde kanalen als die we hierboven noemde ook je velgen als losse set verkopen. Op Marktplaats kan je gratis velgen te koop aan bieden. Je moet dan wel mensen over de vloer willen hebben. Houdt er wel rekening mee dat als je jouw velgen aan een commerciële partij wilt verkopen dat dit alleen kan als inruil op nieuwe velgen. Informeer daarom altijd goed naar de voorwaarden.

Kortom of je nou op zoek bent naar 2 de hands velgen of ze juist wilt verkopen, er zijn diverse opties voor jouw situatie.