Vespa scooter kopen in Nieuwegein

Er rijden veel mooie scooters rond in Nieuwegein, toch zijn het de Vespa snorscooters en bromscooters die echt opvallen. Nog steeds worden deze Italiaanse scooters gemaakt met die klassieke vormen van vroeger, maar nu met de meest moderne technologie. Echt goedkoop zijn Vespa scooters niet, hoewel je online wel flink goedkoper uit kunt zijn. Op dit moment zijn de Vespa Primavera en de Vespa Sprint nieuw leverbaar, beide in verschillende uitvoeringen. Wat maakt Vespa eigenlijk zo bijzonder, en hoe kun jij in Nieuwegein goedkoop een echte Vespa aanschaffen?

 

 Je vindt de laatste Vespa modellen en speciale uitvoeringen bij fast furious scooters de online scooterspecialist van Nederland.

 

Wat is een Vespa scooter?

Het merk Piaggio bestaat al lang, maar het was in 1946 toen ze met de eerste Vespa scooter op de markt kwamen dat ze een toonaangevend merk werden in tweewielers. De retro scooter van nu was juist heel modern in die tijd, met een compact en wendbaar model, en een doorstap wat voor dames met lange rokken en jurken erg handig was. De modellen van tegenwoordig hebben nog steeds die klassieke uitstraling met ronde vormen en veel chroom, maar onder de stalen overkapping vind je hier de meest moderne technologie die op scooters wordt toegepast.

 

Huidige Vespa modellen

Op dit moment kun je de Vespa Primavera en de Vespa Sprint kopen, dat zijn de opvolgers van respectievelijk de Vespa LX en de Vespa S. De Primavera lijkt nog het meeste op de klassieke scooter, zeker de Settantesimo uitvoering in de oorspronkelijke kleuren van vroeger. De Sprint ziet er wat sportiever uit, verder zijn het beide heel wendbare en comfortabele scooters waarmee je zowel binnen als buiten het centrum van Nieuwegein perfect kunt rijden.

 

Custom Vespa bestellen

Van elk type worden speciale modellen gemaakt die vaak slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn, daarnaast zijn er nog volop mogelijkheden om jouw Vespa te personaliseren. Meer chroom met een bagagerek bijvoorbeeld, of banden met een klassieke witte streep. Je kunt zelfs een Vespa met custom kleur bestellen die met een niet-permanente lak wordt geleverd. Via de webshop bestel je direct alle onderdelen voor jouw Vespa, en je kunt elke bromscooter of snorscooter naar hartenlust configureren.

 

Tijdloze kwaliteit

Is een Vespa beter dan de budget retro scooters? Heel kort door de bocht gesteld is het antwoord “ja, de Vespa is beter”. De technologie is moderner, de materialen zijn sterker en de assemblage is nauwkeuriger. Je krijgt dus waar je voor betaalt, en mocht je na verloop van tijd willen “upgraden” heeft Vespa een veel hogere restwaarde dan een Chinese budget scooter. Wanneer je niet vaak rijdt kan een budget model iets voor jou zijn, maar als het jouw primaire methode van vervoer in Nieuwegein is kun je beter voor kwaliteit gaan.

 

Online goedkoop een Vespa kopen

Je bent online meestal goedkoper uit, met garantie- en leveringsvoorwaarden die minimaal zo gunstig zijn als in de scooterwinkel in Nieuwegein. Wanneer je niet direct het geld in kas hebt kun je ook een scooter leasen, dan kun je de scooter in termijnen betalen. Voor meer informatie, en een overzicht van alle modellen en uitvoeringen kun je terecht op www.fastfuriousscooters.nl.