Voordelig met de taxi naar Schiphol

Het vervoer van en naar Schiphol hoeft niet duur te zijn, zolang men maar van te voren een planning maakt. Diegenen die bijvoorbeeld per taxi zowel naar als vanaf Schiphol willen reizen, doen er verstandig aan van te voren een taxibedrijf in te schakelen. Vooraf geboekte Schipholtaxi’s zijn namelijk altijd voordeliger dan ‘zomaar’ een taxi afnemen die ter plekke op de standplaats staan te wachten.

Vooraf een taxi reserveren: de beste optie

Vooral passagiers die bij nacht en ontij moeten vliegen maken vaak gebruik van een Schipholtaxi. Logisch: het openbaar vervoer is maar met mondjesmaat beschikbaar. Maar ook overdag is het soms een hele verzoeking om per trein te moeten reizen. Heeft men net een lange vlucht achter de boeg en zul je vervolgens in een overvolle stoptrein je reis moeten vervolgen. Wie het wel eens heeft meegemaakt piept wel anders; het is een verademing als er ter plekke op Schiphol een taxi voor je klaarstaat. En dat zonder voorrijkosten of een meterstand die al betaald moet worden. Boekt men bij Schipholtaxi Amsterdam, dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Er is geen meter die doortikt tijdens file’s. Dankzij de vooraf overeenkomen prijs weet iedere passagier waar hij, of zij, aan toe is.

Vervoer op maat

Een Schipholtaxi boek je voor jezelf, of voor een groepje reisgenoten. Op deze wijze zullen er geen onbekenden meereizen, maar reist men altijd in een besloten gezelschap. Meer informatie? Bezoek ook eens de Facebookpagina van Schipholtaxi!

Vergeet je reisdocumenten niet..

Voor elke vlucht is het belangrijk om de volgende zaken op orde te hebben:

  • Geldig paspoort of binnen Europa een identeitskaart;
  • Vliegtickets uitgeprint of indien mogelijk op je smartphone;
  • Indien van toepassing een geldig visum

De bovenste twee zaken vergeten mensen meestal niet. Met een visum ligt dit net even anders. Voor sommige landen, zoals Sri Lanka, de Verenigde Staten en Canada, volstaat een e-visum. Voor andere landen is een fysiek visum benodigd. Denk hierbij aan een land als Turkije. Een e visum is een online aangevraagd visum wat vervolgens digitaal aan jouw reisdocumenten wordt gekoppeld. Sites als https://www.evisumservice.nl/maken het mogelijk om online en volledig in het Nederlands e visa aan te vragen. Zo weet je zeker het visum op tijd in je bezit hebt.