Wie zijn wij?

Doet u zaken met onze autosloperij, dan wilt u mogelijk wat meer achtergrond informatie over ons bedrijf:

Autohandel Bishai

Ruim 20 jaar geleden startte autohandel Bishai in Vijhuizen, nabij Amsterdam, zijn autosloperij. De locatie is inmiddels uitgegroeid tot een groots opgezette autosloperij onder de rook van Schiphol.

Dagelijks komen veel oude autowrakken, schadeauto’s en gewone sloopauto’s op de locatie binnen. Hier worden zij niet geheel ontmanteld, maar worden wielen en vloeistoffen verwijderd. Het echte “auto karkas” wordt afgevoerd middels ARN (Auto Recycling Nederland), waarbij onze autosloperij is aangesloten. Middels ARN worden auto’s in het geheel gerecycled.

Daarnaast zijn wij als officiële autosloperij aangesloten bij de Rijksdienst voor Wegverkeer (de RDW). Dit is belangrijk, want anders zouden wij klanten geen vrijwaringsbewijs kunnen uitgeven (wat de officiële procedure is voor het onteigenen van de auto).

Tot slot zijn wij ook nog aangesloten bij autobranchevereniging STIBA.

Tweedehandsauto verkoop

Niet alleen kopen wij sloopauto’s op, maar verkopen wij ook tweedehandsauto’s. Naast de autosloperij is een showroom gelegen waar men 6 dagen per week terecht kan voor bezichtiging en proefritten. Wij staan bekend om ons scherpe aanbod en grote assortiment tweedehandsauto’s. Klik hier voor ons occasion aanbod!

Sloopauto ophaaldienst

Wat is belangrijk voor u als klant? Dat u niet zelf, met een auto die niet functioneert, naar een autosloperij hoeft te gaan: wij bieden u onze sloopauto ophaaldienst. We halen gratis uw sloopauto op, en bieden u gewoon een hoge vergoeding voor uw sloopauto. Het is dus zo dat u altijd geld overhoud aan de autoverkoop, ook als wij deze komen ophalen. Het maakt namelijk niets uit in kostprijs of u de auto zelf langs komt brengen of laat ophalen.

APK keuringen

Wij voeren ook APK keuringen uit in onze eigen garage. Woont u in de buurt van Amsterdam en wilt u een voordelige APK keuring laten uitvoeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bereikbaarheid

Wij zijn 6 dagen per week geopend op de autosloperij locatie. Van maandag t/m zaterdag, van 08.30u t/m 19.00u. Daarnaast bieden wij 24-Uurs service voor het ophalen van sloopauto’s/ schadeauto’s.

BEL 0657 18 27 92

Voor meer informatie en direct een bod op uw auto!